Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    за нас

Од своето основање во 1988 година, Hebei Liju Metal Processing Machinery Co., Ltd. се фокусира на истражување и развој и производство на лим опрема за врати и прозорци.Во моментов, главно се фокусира на: опрема за монтажна линија за противпожарна врата, опрема за склопување на безбедносни врати, комплетен сет на опрема за противпожарни прозорци и други производствени линии со висока прецизност за формирање на ладно свиткување.Компанијата обезбедува развој и дизајн на производи, производство и инсталација, пуштање во работа и обука за интеграција на квалитетни услуги, за „да се постигне интелигентно производство, да се создадат долгорочни придобивки“ за мисијата, да се обезбеди вредно интелигентно индустриско решение за правење врати.Нашата компанија за националните високотехнолошки претпријатија, во исто време беше наградена за наука и технологија на мали и средни претпријатија во провинцијата Хебеи, научно-технолошки (иновации) претпријатија Хенгшуи.

ВЕСТИ

банер

Услуга по продажбата

Начелото на услугата на Лију е: задоволството на клиентите е над сè друго!
Услуга по продажбата на производот: едногодишна бесплатна гаранција и доживотна гаранција.
Производите од машините и опремата што ги продава нашата компанија уживаат една година бесплатна гаранција од датумот на продажба, имено

Без разлика дали станува збор за компанија или корисник, кога купувате опрема од големи размери, сигурно ќе биде многу заинтересирана за цената.Како една од незаменливите опрема во индустриската индустрија, цената на...
1. Анализа на конечни елементи и компјутерска симулација Компјутерската симулација и анализата на конечни елементи на ладно формирање се жаришта на теоретските истражувања, а многу трудови и резултати од истражувањата имаат ...